Πλήρης οδηγός αγοράς για οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο σας !
 • Item thumbnail

  Ανταλλακτικά Χρόνης

  Η εταιρία «Ανταλλακτικά Χρόνης» ιδρύθηκε το 1994 από τον Σπύρο Χρόνη.Υπό νέα διοίκηση πλέον (Αφοί Σ. Χρόνη ) συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του ανταλλακτικού αυτοκινήτων με μεγάλη επιτυχία.

  Ελ. Βενιζέλου 71 patra
 • Item thumbnail

  Ανδρέας Αθανασόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Η επιχείρηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου, με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων εδώ και 20 χρόνια. Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών φανοποιίας καινούργια και μεταχειρισμένα, γνήσια και ιμιτασιόν και εξυπηρετούμε την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

  Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών & Αρέθα 49 Τ.Κ. 26442, Πάτρα
 • Item thumbnail

  Καυκάς Ο.Ε – Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά

  Είμαστε ο Δημήτρης και ο Νίκος Καύκας Ο.Ε. στην Πάτρα και δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του μεταχειρισμένου και γνήσιου ανταλλακτικού για αυτοκίνητα Ιαπωνίας. Βρισκόμαστε στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών 166, από το 1995 έως και σήμερα και σε άλλους χώρους από το 1985.

  Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών 166
 • Item thumbnail

  Βέρρας Ελαστικά

  H εταιρεία δημιουργήθηκε το 1985 μετρώντας 27 χρόνια με κύρια δραστηριότητα τα ελαστικά παντός τύπου με έδρα την Πάτρα. Το 2005 μεταφέρθηκε σε Νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις

  Γ. Παπανδρέου 83, Πάτρα
 • Item thumbnail

  Καραγιάννης - Εξατμίσεις

  Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος karagiannis-exhausts.gr είναι η εμπορία επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές. Την αποστολή των προϊόντων αναλαμβάνει η εταιρεία μας σε όλη την Ελλάδα με κούριερ.

  Βελεστίνου 38 & Ακρωτηρίου , Πάτρα
 • Item thumbnail

  Μπαρδάκης Νίκος

  Υπεύθυνος και ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ, μηχανολόγος μηχανικός. Από το 1979 ασχολείται με το αυτοκίνητο. Ξεκίνησε από τη Γερμάνια και μετά με συνεργασίες σε Αθηνά και Πάτρα. Από το 1996 και μετά η επιχείρηση βρίσκετε στην οδό Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 72 (πρώην Καλαβρύτων) στην ΠΑΤΡΑ.

  Καλαβρύτων 72, Πάτρα
 • Item thumbnail

  PPG – Χατούπης – Λαμπρόπουλος

  Στην επιχείρηση των Λαμπρόπουλος / Χατούπης μπορείτε να βρείτε παρμπρίζ και χρώματα αυτοκινήτων σε μοναδική ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς στην πόλη της Πάτρας.

  Ακρωτηρίου 206, Πάτρα, 26332, Αχαϊας
 • Item thumbnail

  CAR POINT WASH

  Το πλυντήριο αυτοκινήτων Point Car Wash που βρίσκετε στην οδό Πατρών Κλάους 53 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία για το εξωτερικό αλλα και το εσωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.

  Πατρών Κλάους 53 ( Μετά το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας – Πριν τον Αγ. Γεώρ. Λάγγουρα)
 • Item thumbnail

  ECO CAR WASH - ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

  α πράγματα ήταν ήρεμα και οι κάτοικοι της Πάτρας ζούσαν απλά. Όσοι φορτηγατζήδες περνούσαν από την Παραλία Πατρών θυμούνται ένα βενζινάδικο που είχε ανοίξει τις πόρτες του, μια μικρή οικογένεια. Η κυρά Γεωργία με τους μεζέδες της πρόσφερε φαγητό και μια μεριά για ανάπαυση και ο κυρ Χρηστός με τις ιστορίες του μας αναζωογονούσε από την βαβούρα ης καθημερινότητας.

  Λ.Γλαύκου 100, Πάτρα